Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за аербег централа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Лелееее тука какво бойно поле съм изтървал. Не нападайте оем така момчета и момичета. Двамата с Дискънектед свършиха перфектна работа по централата и с нея няма проблем. Днес бях във Вантотрей при Боян и благодарение на професионалната му намеса и доста разглобяване по колата, проблема бе отстранен. Оказа се както се предполагаше, че една от жичките към шофьорския бег не е давала хубав контакт.
    Лампата загасна и се надявам да не светне никога вече
    Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
    EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
    EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

и моя проблем вече изчезна. вчера след като ми казаха,че централата ми е изгоряла остана единствено да отида в лицензирания сервис на алфа. и какво се получи хората закачиха колата изчистиха грешките и сичко работи със уж изгорялата центарала. аман от майстори, само зимат пари и се учат на колите ни.

Comment

Моята пък централа вече половин година си стои вкъщи. Също от толкова време се опитвам да си намеря друга. Но се оказа, че трябва да е със същия сериен номер. И работата почна да се размирисва вече. Иначе това със смяната на компонентите звучи лесна работа - компоненти колкото и каквито искаш около мен. Проблемът е, че хабер си нямам как работи тази централа, кои компоненти си заминават от времето и т.н. Ако някой може да помогне с всякаква инфо ще има наистина почерпки ( не виртуални наздравици).
        Alfa Romeo 156 2.0 '99 Selespeed
        ALFA- Always Looking For Assistance

Comment

пробвал ли си да отидеш в лицензирания сервиз на алфа. цялата процедура 30 лв. даже ми откриха и грешка на двигателя от вариатора.

Comment

А дали може някои да ми каже каква е цената на прословутата централа? Благодаря предварително.

alfa 156 1.9 JTD '99
            алфа 156 1.9 JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от pave Покажи съобщение
              пробвал ли си да отидеш в лицензирания сервиз на алфа. цялата процедура 30 лв. даже ми откриха и грешка на двигателя от вариатора.
              Да, в такъв сервиз ходя. Там ми казаха: "Изгоряла е. Търси друга, но със същия сериен номер."
              Alfa Romeo 156 2.0 '99 Selespeed
              ALFA- Always Looking For Assistance

Comment

За лампите на AirBag !!!

Когато някой пита за нещо "ОПРЕДЕЛЕНО"..."разбирачите" Пишат ХИЛЯДИ глупости и "ОБЩИ ПРИКАЗКИ" Имам няколко познати с Alfa 156 И всичките имаме ЕДИН И СЪЩ проблем със смяна на някой крушка някъде си.Неможе при всяка смана на крукшка където и да е...ВИНАГИ да ти светват 2-те лапи на AirBag...И НИКОГА НА НИКОЙ елкон да немогат да ги занулят а на всички винаги да им е изгорял блока -смешно еBOBO Какво го питате???Човека ПАРИ ИЗКАРВА С ТОВА вие искате без пари да ви каже???Много ясно,че няма да кажеАз искам да питам някой който някъде,някога е сменял крушка,светна ли са 2-та AirBagНО БЕЗ ДА МИ КАЗВА ЗА ИЗГОРЯЛА ЦЕНТРАЛА ИЛИ ПОДОБНА ГОЛЯМА ГЛУПОСТ! Благодаря предварително

Comment

Working...
                X